Logo webu
Česká verze
Přejít na Slovenskou verzi
Otevřít vyhledávání
Otvoriť menu

Poklady z mé kuchyně – Starter set Status

Už jste slyšeli o vakuování? Znáte nebo alespoň víte, jaké jsou výhody vakuování? Chtěli byste prodloužit čerstvost svých potravin a trápí vás, že i přes obrovské úsilí musíte stále nějaké potraviny vyhazovat? Já sama jsem se v tom ztratila, jak si vybrat, co budu nejvíce vakuovat a hromada dalších otázek.

Naštěstí nás začátečníky nenechala společnost Status ve štychu a zejména pro slovenský a český trh připravila set, který obsahuje vše, co budete na úvod potřebovat. Co set obsahuje a z čeho jsou vyrobeny nádoby, jak se používá elektrická pumpa, co si můžete zavakuovat a proč se s tímto už nic v chladničce nezkazí, se dozvíte ve videu níže.

Pokud vás vakuování zaujalo a rádi byste se do něj pustili v širším záběru, ale potřebujete poradit, jak si vybrat a získat lepší představu o tom, co opravdu doma využijete, doporučuji vám, abyste si prohlédli naše videa o vakuování. Zjistíte, jaké jsou možnosti vakuování a po čem kromě Starter setu sáhnout, abyste si domů přinesli skvělého asistenta a ne další zbytečnost. Pomohu vám najít řešení právě pro vás. Zkusíte to?

Pošlete článek známému