STATUS vakuovací sáčky PREMIUM 12 x 55 cm 30 ks 176214

Úzké vakuovací sáčky na uzeniny, salámy – odolný 4vrstvý materiál, vyrobeno ve Slovinsku, vhodné na Sous Vide, do mrazáku, myčky nádobí , vroubkovaný profil.

Výrobce

Status

Záruka

24 měsíců

Kód zboží

STA 176214

EAN kód

3831091700039

Cena se slevovým kódem CERSTVELETO 239 Kč

299 Kč

MenejMenej
ViacViac
Skladem

299 Kč

MenejMenej
ViacViac
Skladem

Popis produktu

Specifikace

Články a recenze

Související produkty

Zúžené vakuové sáčky STATUS z řady PREMIUM slouží především k vakuování salámů, párků a uzenin. Rozměr 12 × 55 cm umožní vakuovat podlouhlé potraviny bez plýtvání materiálem. Vakuové balení chrání uzeniny před napadením plísní či kažením, a tak mohou v klidu zrát a sušit se. 

K čemu použít 12 × 55 cm sáčky na vakuování?

  • Vakuování salámů nebo párků
  • Vakuování uzenin
  • Vakuování chřestu, mrkve a jiné zeleniny
  • Vakuování ořechů a semínek

Výhody vakuových obalů značky STATUS:

  • Všechny sáčky i folie jsou kompatibilní se všemi značkami vakuovaček potravin na trhu
  • Díky vakuování se nevytváří námraza, která mění kvalitu, barvu i chuť potravin
  • Zesílená extra tloušťka fólie: hladká vrstva 100 µm /  vroubkovaná vrstva až 130 µm
  • Čtyřvrstvá technologie zaručí 100% nepropustnost
  • Žebrovaná struktura chrání potraviny před poškozením či rozmačkáním
  • Vyrobené pro opakovatelné použití i mytí v myčce
  • Lze použít na vaření Sous Vide
  • Použijte na vakuování potravin do mrazáku i do lednice
  • Zúžený tvar na vakuování uzenin
  • Certifikace o zdravotní nezávadnosti
  • Vyrobeno v EU (Slovinsko)

Proč jsou vakuové sáčky do vakuovačky STATUS vroubkované?

Z jedné strany hladké, z druhé vroubkované (žebrované). Určitě se ptáte, k čemu vlastně 0,2mm vysoký profil slouží. Aby vakuování potravin plnilo nejen svůj účel – nepropouštělo k potravinám vzduch – ale potraviny skutečně chránilo, je potřeba spojit více faktorů. Čtyřvrstvá vakuovací folie nepropustí vzduch, ale díky zesílené tloušťce a vroubkování vyniká i vysokou kvalitou svárů. Ty nepraskají a odolávají i vyšším teplotám a mechanickému namáhání. Samotné vroubkování pak folii zpevňuje a ta působí i jako ochrana proti fyzickému poškození například při skladování potravin v mrazáku nebo na cestách.

A proč vakuovat?

Není náhodou, že v obchodě nalezneme větší množství potravin prodávaných ve vakuovém balení. Tento způsob balení totiž výrazně prodlužuje dobu jejich trvanlivosti. Vakuování potravin má schopnost až čtyřnásobně prodloužit jejich životnost, a v některých případech dokonce až pětinásobně. Vakuovat můžete ve vakuových dózách nebo zvolit vakuovačku potravin v kombinaci se sáčky či foliemi. Technika skladování potravin ve vákuu umožňuje rozumnější nákupy, jako například zakoupení většího kusu masa za výhodnou cenu, který lze následně rozporcovat a uložit pro pozdější použití. Abyste dosáhli kvalitního uchovávání potravin pomocí vakuování, doporučujeme vám používat vakuové sáčky od značky STATUS. Tyto sáčky vycházejí z dlouhodobého výzkumu a vývoje a proto plně splňují nejpřísnější normy pro skladování potravin. Jsou vyrobeny z prvotřídních materiálů, jejichž kombinace zajišťuje dokonalou nepropustnost a kvalitní svařování, což platí pro všechny dostupné modely vakuovaček na trhu. Vakuovačka potravin je skvělý pomocník do každé domácnosti, maximalizujte její efekt a investujte i do stejně kvalitních vakuových sáčků a folií. Dejte stop plýtvání jídlem.  

Vakuové sáčky 12 x 55 cm, 30ks

TLOUŠŤKA FILMU:
- 100 μm (hladká vnější vrstva bez žebrování)
- 130 μm (texturovaná, vnitřní žebrovaná vrstva)
Materiál:
Vnější vrstva POLYAMID PA (zajišťuje nepropustnost)
Vnitřní vrstva z polyetylenu (zajišťuje kvalitu těsnění). Je to jeden z nejbezpečnějších plastů pro použití s potravinami.

  • Materiály pro výrobu jsou evropského původu a mají všechny příslušné potravinářské certifikáty EU
  • Bez BPA, chuťově a pachově neutrální
  • Speciálně navrženy tak, aby odolaly teplotám při vaření Sous-Vide: 100 °C (max. 15 minut), 80 °C (max. 6 hodin), 75 °C (max. 12 hodin).
  • Opakovaně použitelné a vhodné do myčky nádobí
  • Použitelné pro všechny značky vysavačů
  • V balení: 30ks
  • Navrženo a vyrobeno ve Slovinsku

Popis produktu

arrow-icon

Zúžené vakuové sáčky STATUS z řady PREMIUM slouží především k vakuování salámů, párků a uzenin. Rozměr 12 × 55 cm umožní vakuovat podlouhlé potraviny bez plýtvání materiálem. Vakuové balení chrání uzeniny před napadením plísní či kažením, a tak mohou v klidu zrát a sušit se. 

K čemu použít 12 × 55 cm sáčky na vakuování?

  • Vakuování salámů nebo párků
  • Vakuování uzenin
  • Vakuování chřestu, mrkve a jiné zeleniny
  • Vakuování ořechů a semínek

Výhody vakuových obalů značky STATUS:

  • Všechny sáčky i folie jsou kompatibilní se všemi značkami vakuovaček potravin na trhu
  • Díky vakuování se nevytváří námraza, která mění kvalitu, barvu i chuť potravin
  • Zesílená extra tloušťka fólie: hladká vrstva 100 µm /  vroubkovaná vrstva až 130 µm
  • Čtyřvrstvá technologie zaručí 100% nepropustnost
  • Žebrovaná struktura chrání potraviny před poškozením či rozmačkáním
  • Vyrobené pro opakovatelné použití i mytí v myčce
  • Lze použít na vaření Sous Vide
  • Použijte na vakuování potravin do mrazáku i do lednice
  • Zúžený tvar na vakuování uzenin
  • Certifikace o zdravotní nezávadnosti
  • Vyrobeno v EU (Slovinsko)

Proč jsou vakuové sáčky do vakuovačky STATUS vroubkované?

Z jedné strany hladké, z druhé vroubkované (žebrované). Určitě se ptáte, k čemu vlastně 0,2mm vysoký profil slouží. Aby vakuování potravin plnilo nejen svůj účel – nepropouštělo k potravinám vzduch – ale potraviny skutečně chránilo, je potřeba spojit více faktorů. Čtyřvrstvá vakuovací folie nepropustí vzduch, ale díky zesílené tloušťce a vroubkování vyniká i vysokou kvalitou svárů. Ty nepraskají a odolávají i vyšším teplotám a mechanickému namáhání. Samotné vroubkování pak folii zpevňuje a ta působí i jako ochrana proti fyzickému poškození například při skladování potravin v mrazáku nebo na cestách.

A proč vakuovat?

Není náhodou, že v obchodě nalezneme větší množství potravin prodávaných ve vakuovém balení. Tento způsob balení totiž výrazně prodlužuje dobu jejich trvanlivosti. Vakuování potravin má schopnost až čtyřnásobně prodloužit jejich životnost, a v některých případech dokonce až pětinásobně. Vakuovat můžete ve vakuových dózách nebo zvolit vakuovačku potravin v kombinaci se sáčky či foliemi. Technika skladování potravin ve vákuu umožňuje rozumnější nákupy, jako například zakoupení většího kusu masa za výhodnou cenu, který lze následně rozporcovat a uložit pro pozdější použití. Abyste dosáhli kvalitního uchovávání potravin pomocí vakuování, doporučujeme vám používat vakuové sáčky od značky STATUS. Tyto sáčky vycházejí z dlouhodobého výzkumu a vývoje a proto plně splňují nejpřísnější normy pro skladování potravin. Jsou vyrobeny z prvotřídních materiálů, jejichž kombinace zajišťuje dokonalou nepropustnost a kvalitní svařování, což platí pro všechny dostupné modely vakuovaček na trhu. Vakuovačka potravin je skvělý pomocník do každé domácnosti, maximalizujte její efekt a investujte i do stejně kvalitních vakuových sáčků a folií. Dejte stop plýtvání jídlem.  

Specifikace

arrow-icon

Vakuové sáčky 12 x 55 cm, 30ks

TLOUŠŤKA FILMU:
- 100 μm (hladká vnější vrstva bez žebrování)
- 130 μm (texturovaná, vnitřní žebrovaná vrstva)
Materiál:
Vnější vrstva POLYAMID PA (zajišťuje nepropustnost)
Vnitřní vrstva z polyetylenu (zajišťuje kvalitu těsnění). Je to jeden z nejbezpečnějších plastů pro použití s potravinami.

  • Materiály pro výrobu jsou evropského původu a mají všechny příslušné potravinářské certifikáty EU
  • Bez BPA, chuťově a pachově neutrální
  • Speciálně navrženy tak, aby odolaly teplotám při vaření Sous-Vide: 100 °C (max. 15 minut), 80 °C (max. 6 hodin), 75 °C (max. 12 hodin).
  • Opakovaně použitelné a vhodné do myčky nádobí
  • Použitelné pro všechny značky vysavačů
  • V balení: 30ks
  • Navrženo a vyrobeno ve Slovinsku