20.02.2021
Veronika Zvadova
15.12.2020
Vendula Vrablová
12.12.2020
Vendula Vrablová
21.11.2020
Vendula Vrablová
09.11.2020
Vendula Vrablová
24.10.2020
Vendula Vrablová
10.10.2020
Vendula Vrablová
29.08.2020
Veronika Zvadova
19.08.2020
Veronika Zvadova
15.08.2020
Vendula Vrablová
Vakuování je dnes považováno za jeden z nejmodernějších způsobů prodlužování životnosti potravin. Tento způsob využívají nejen mladí lidé či rodiny, ale i lidé v pokročilém věku. Důvodem je snížení plýtvání potravinami, efektivní plánování jídelníčku, zlepšení stravovacích návyků a také úspora nákladů.
01.08.2020
Veronika Zvadova
18.07.2020
Veronika Zvadova
11.07.2020
Veronika Zvadova
08.07.2020
Vendula Vrablová
11.03.2019
Vendula Vrablová